Agenda

Evenement details:

 • za
  06
  okt
  2018

  Music in Harmony, jubileum editie (UITVERKOCHT)

  20.00 uur

  Zoals verwacht was er veel belangstelling voor het Muziekspektakel Music in Harmony met Harmonie Kunst Adelt en Gerard van Maasakkers. In de reserveringsperiode zijn alle kaarten vastgelegd zodat het maximale aantal van 450 liefhebbers, om bij dit muziekfeest op zaterdagavond 6 oktober te kunnen meemaken, is bereikt. Hiermee komt de kaartverkoop bij Mitra en HelvoirThuis te vervallen.


  Music In Harmony met Gerard van Maasakkers wordt een muziekfeest

  Om er zeker van te zijn dat jij één van 450 kaarten in bezit hebt voor het veelbelovende muziekspektakel Music in Harmony op zaterdagavond 6 oktober, doe je er goed aan om vandaag nog te reserveren via: jennekevanhoutum@home.nl of 06 - 10521063. De ‘voorverkoop’ gaat al hard. Maar dan ben jij er zeker van dat je tijdens die avond muzikaal wordt verwend door niemand minder dan Gerard van Maasakkers en de 115-jarige ‘jonge’ Harmonie Kunst Adelt.

  Opnieuw wordt het HelvoirThuis die avond omgetoverd tot een muziekpaleis en de verwachtingen zijn, na het grandioze Sing & Swing (april jl.), opnieuw hoog. Ook dit is weer feest van herkenning. Het wordt een heel ander muziekfeest, maar ook een waarover na afloop nog lang wordt gesproken en nog lang zal heugen. Naast afzonderlijke optredens van MiKA (Middenorkest Kunst Adelt) en het harmonieorkest, o.l.v. dirigent Alphons van Stenis, verzorgt het harmonieorkest ook de begeleiding van een aantal liedjes uit het repertoire van Gerard van Maasakkers. Bovendien treedt Gerard van Maasakkers ook afzonderlijk op met zijn eigen vaste begeleiding. De presentatie is in goede handen van Bart de Rijk.

  Voor slechts €10,- maak je dit alles mee!
  De kaartverkoop start op maandag 20 augustus bij Mitra Helvoirt en HelvoirThuis.

  Poster MiH jubileum 2018_DEF LR voor site