Agenda

Evenement details:

 • za
  14
  apr
  2018

  Sing & Swing

  20.00 uurHelvoirThuis

  Sing & Swing: een muzikaal dorpsfeest
  Op zaterdagavond 14 april zal HelvoirThuis worden omgetoverd tot muziekpaleis waar drie jubilerende verenigingen van Helvoirt het beste van zich laten horen. Harmonie Kunst Adelt bestaat dit jaar 115 jaar, Middenkoor bestaat 20 jaar en Smartlappenkoor Ut kan wè Leije 10 jaar. Deze jubilea kunnen niet beter gevierd worden dan op een spetterende muzikale manier. Afzonderlijk verschillen de muzikale verenigingen nogal van repertoire en genre, maar het bleek nogal snel dat de diverse stijlen goed kunnen worden samengebracht.

  Naast een kort individueel optreden per koor, zal het grootste gedeelte van de avond een complete presentatie worden, waarbij muziek en gezelligheid de boventoon zullen voeren. Voor de bezoeker wordt het een feest van herkenning, waarbij lekker meezingen meer dan mogelijk is. Met een scala van bekende zang en muziek van House for Sale tot Brabant, zal Sing & Swing uitmonden tot een heus muzikaal dorpsfeest.
  Om de bezoeker op een leuke manier door het programma heen te leiden is dit in goede handen van Huub Poels.

  Het muzikale dorpsfeest begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Om de toegang laagdrempelig te houden betaalt men slechts 5 euro per kaartje.
  Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar bij Mitra, HelvoirThuis en via de leden van de koren en harmonie. (Alleen tegen contante betaling, pinnen is niet mogelijk.) Reserveren kan ook via e-mail: jennekevanhoutum@home.nl of bel 06-10521063

  Sing & Swing 2018 poster A3_DEF LR voor site (2)

  Informatie voor leden:
  - 16.00 uur: soundcheck
  - 20.00 uur aanvang concert