Agenda

Evenement details:

 • za
  16
  sep
  2017

  Kledingmarkt

  10.00 uurNotenkraker

  72e Kleding-, boeken- en platenmarkt

  Doe je voordeel op de markt in eigen dorp!

  In heel veel plaatsen is er een kringloopwinkel, waar gebruikte kleding, boeken en platen worden verkocht. Meestal is dat een beperkt hoekje. Het unieke van de Helvoirtse Kledingmarkt- boeken- en platenmarkt is dat er een hele zaal vol hangt met alle soorten kleding en dat er een aparte grote ruimte is waar boeken en platen worden verkocht. Voor de 72e keer organiseert harmonie Kunst Adelt in samenwerking met de Stichting Boekenmarkt deze gezellige voordeeldag. Met een vernieuwd en verfrissend affiche zijn de bewoners al een beetje op de hoogte gebracht.

  Zaterdag 16 september tussen 10.00 en 15.00 uur mag iedereen gratis binnenlopen bij de Oude School aan de Kastanjelaan. De koffie of thee staat klaar, maar vanaf deze markt vraagt men daar voortaan slechts € 0,50 voor. Het glaasje ranja voor de kinderen blijft gratis. Wees welkom bij deze geweldige combinatie van twee hergebruikmarkten!

  poppetje_winkelwagen

  In de loop der jaren heeft deze halfjaarlijkse marktdag een enorme reputatie weten op te bouwen zodat elke keer honderden bezoekers van heinde en verre op deze gezellige markt afkomen. Eigenlijk helemaal niet zo gek, als men ziet wat er allemaal hangt en voor een habbekrats de deur uit gaat. Alles hangt overzichtelijk gesorteerd in dames-, heren- en kinderkleding. Alle kleding is schoon en van hoge kwaliteit.

  De boekenmarkt bevat een enorme sortering leeswerk op allerlei gebied. Van wetenschappelijke boeken tot romans en oude tijdschriften. Het blijft voor iedere boekenwurm een verrassende zoektocht. Bovendien is er een groot assortiment grammofoonplaten en cd’s te koop. En ook die prijzen zijn zeer laag.

  De opbrengst van de kledingmarkt is bestemd voor de aanschaf van instrumenten en kostuums van harmonie Kunst Adelt. De opbrengst van de boeken- en platenmarkt is dit keer bestemd voor het tot stand komen van een Beweegtuin in Helvoirt.

  Alle te koop aangeboden artikelen zijn afkomstig van schenkers.
  Vooral achter de Oude School, nabij de brandweerkazerne, is er volop gratis parkeergelegenheid.

  A3_kledingmarkt_Helvoirt_16sept17.indd