Kledingmarkt

Vanaf 1982 houdt harmonie Kunst Adelt 2 keer per jaar een Kledingmarkt. De 3e zaterdag in september en de 3e zaterdag in maart. Gelijktijdig organiseert Stichting Boekenmarkt een boeken- en platenmarkt. Allebei verbonden met elkaar in de Oude Dr. Landmanschool. Een succesformule waar zowel de bevolking als de organisaties (maar ook het milieu) goed mee zijn.

De bevolking krijgt elk halfjaar de kans om voor een luttel bedrag in het bezit te komen van perfecte kleding, boeken, platen en cd’s. En daar wordt gretig gebruikt van gemaakt. Zodoende levert de Kledingmarkt voor Harmonie Kunst Adelt elke keer een welkome aanvulling op het ‘instrumifonds’ (instrumenten en uniformen) waaruit dankbaar gebruik wordt gemaakt voor de aanschaf en onderhoud. De Stichting Boekenmarkt schenkt de opbrengst elke keer aan een goed doel dat elk halfjaar wordt bepaald.

kleding-rek 570x350 px

Hoe komt men aan zoveel gebruikte spullen?
Het is er bij de Helvoirtse bevolking en ook daarbuiten, goed ingeburgerd dat er elke zaterdag gebruikte kleding, boeken, platen en cd’s kunnen worden ingeleverd tussen 10.00 en 12.00 uur in de Notenkraker (zijingang Oude Dr. Landmanschool), Kastanjelaan 12. Het hele jaar door, met uitzondering van de weken 2, 3, 4 en 5 van de zomervakantie.

Met de medewerking van die vele schenkers zijn de organisaties enorm blij. Er worden veel hoogwaardige artikelen ingeleverd echt prima geschikt voor de verkoop waar de organisaties dankbaar de vruchten plukken.

Meer weten over de Kledingmarkt? Bel Adrie Melis 06 -2884297 of Christ van Iersel 06-10826054.

De eerstvolgende Kledingmarkt is: zaterdag 16 september 2023.