Dat gaat naar Den Bosch toe – 7 mei

De eerste zondag van mei staat bij harmonie Kunst Adelt al sinds 1993 in het teken van Dauwtrappen naar Den Bosch. Jammer die corona, anders hadden we in dit jaar het vijfde lustrum kunnen vieren tijdens het 120-jarige bestaan. Nu dus voor de 28e keer. Op zondag 7 mei gaat Helvoirt weer gezellig en traditioneel Dauwtrappen met muziek van de Helvoirtse harmonie.
In een ongedwongen sfeer wordt er gewandeld naar de prachtige kathedraal Sint-Jan in ’s-Hertogenbosch. Onderweg wordt er bij Boerderij De Loonsebaan in Vught gestopt voor een lekker ontbijt. Na de viering van 8.00 uur speelt de harmonie nog wat passende muziek in de Sint-Jan, waarna op de Parade nog een paar gezellige marsen klinken. Daarna staat de bus klaar naar Helvoirt.
Elk jaar gaat er een flinke groep wandelaars uit Helvoirt en omgeving mee.
Het vertrek is om 5.00 uur vanaf de Notenkraker.
Voor het ontbijt en de busreis terug wordt een vergoeding van € 9,- euro per persoon gevraagd. Om te weten op hoeveel personen er gerekend mag worden is aanmelden nodig. Dat kan via Albert Westerlaken, tel. 06-24888138 of via e-mail: dauwtrappen@harmoniekunstadelt.nl. Aanmelden kan t/m 1 mei.