Kleding-, boeken- en platenmarkt blijft de moeite waard

Eigenlijk dienen alle prijzen van de duizenden artikelen, die op 18 maart in Helvoirt te koop zijn, te worden verhoogd. Alles is tenslotte veel duurder geworden. En toch gebeurt  dat lekker niet. Ten eerste, omdat alle artikelen zijn geschonken en dat de organisaties heel veel waarde hechten aan zoveel mogelijk recycling. Het milieu heeft men hoog in het vaandel. Kom daarom naar de gezellige markt aan de Kastanjelaan 12 in Helvoirt en gun jezelf honderden euro’s voordeel. In de Oude School ligt een enorme voorraad boeken, platen, cd’s, dvd’s en de aangrenzende Notenkraker puilt uit door een ruim assortiment voorjaars- en zomerkleding, schoenen, tasjes. En de Halveeurohoek is nog steeds razend populair. De unieke combinatie van deze twee recyclemarkten gaat voor de 81e keer van start om klokslag 10.00 uur en iedereen kan gratis binnenlopen tot 15.00 uur.

Er kan alleen contant worden betaald. Pinnen is niet mogelijk.

De opbrengst van de Kledingmarkt is bestemd voor Harmonie Kunst Adelt, de Boeken- en platenmarkt kiest steeds een ander goed doel. Dit keer wordt de opbrengst overgemaakt naar Giro 555.
 

Inleveren
Het liefst niet op de marktdag zelf, maar verder kan er elke zaterdag worden ingeleverd tussen 10.00 en 12.00 uur.

Meer weten over de Kledingmarkt: 0411-641529/06-10826054. Meer weten over de Boekenmarkt: 0411-643018