Uitwisseling Jeugdorkesten

Jeugdorkesten

Op vrijdag 7 oktober hebben de jeugdorkesten Opstap en MiKA een muzikale uitwisseling met de slagwerkgroep van de Cromvoirtse Fanfare. Gratis te beluisteren in De Oude Herberg in Cromvoirt om 19.00 uur.

Op zondag 9 oktober is het Opstaporkest te gast in St.-Michielsgestel. Samen met Rappo Grande (Kunst & Vriendschap Vught) en de Blazersklas en Leerorkest van Harmonie St. Michael, St. Michielsgestel te horen in zaal Overberg, Sint Michielsstraat 2. Aanvang 10.30 uur.

3-dorpenconcert in HelvoirThuis

Op zondag 16 oktober, om 14.00 uur, vindt er in HelvoirThuis een bijzonder concert plaats. Het is de eerste keer sinds de herindeling van de gemeente Vught, dat de drie muziekverenigingen samen een optreden verzorgen. Onder de titel 3-dorpenconcert leveren de orkesten afzonderlijk een aandeel, maar ook wordt er een gezamenlijk werk uitgevoerd door de drie orkesten. Beslist de moeite waard om dit alles is gratis te komen beluisteren.