Wisseltrofee ‘KAnjer van 2021’ voor Hans van Rooij

De Algemene Ledenvergadering 2021 van Harmonie Kunst Adelt is door de maatregelen al twee keer
uitgesteld en het wordt nu naar het nieuwe jaar getild. Sinds vorig jaar heeft Kunst Adelt een wisselbeker voor de KAnjer van het jaar. Voor iemand die zich extra inzet voor de vereniging. Er waren 14 nominaties, maar Hans van Rooij kwam als beste uit de bus. Om de ereprijs toch nog dit jaar uit te reiken, bracht een afvaardiging van het bestuur een bezoek aan huis op zaterdag 18 december. Uit handen van voorzitter Theo van Hattum mocht Hans de beker, vergezeld met een cadeaukaart, in ontvangt nemen.

Hans, al bijna 53 jaar lid, bespeelt de pauken in het harmonieorkest en bij buitenoptredens de grote trom. Daarnaast is hij als vrijwilliger een duizendpoot. De groenvoorziening rondom De Notenkraker is door de jaren heen door hem steeds fraaier geworden. Hij doet daarvan ook het onderhoud. Maar ook binnen De Notenkraker houdt Hans het schilderwerk tot in de puntjes bij. Als er een actie is staat Hans altijd klaar om de handen uit de mouwen te steken.
Kledingmarkt, Plantjesactie, oud ijzer, Vrienden van KA, niks is hem teveel. De vervelende ziekte die
hem momenteel parten speelt, dwingt hem soms een stapje terug te moeten doen, maar wat hij kan
doet hij met volle overgave.

Proficiat Hans. Dik verdiend!