Muzikale opening van de lente met 3 muziekverenigingen

Zaterdag 21 maart is voor Harmonie Kunst Adelt goed gevuld. Overdag vindt de Kleding-, boeken- en platenmarkt plaats. Om 20.00 uur nodigt Harmonie Kunst Adelt iedereen uit om te komen genieten van een heerlijk Lenteconcert in HelvoirThuis.

Deze muzikale avond wordt gratis aangeboden en wordt gepresenteerd door maar liefst 3 orkesten. Te gast zijn Muziekvereniging DES (Door Eendracht Sterk) uit Hedel en Fanfare Prins Hendrik uit Aalst.
Alle orkesten spelen 5 goed in het gehoor liggende muziek. Gastvereniging Harmonie Kunst Adelt o.l.v. Alphons van Stenis begint, daarna volgt het orkest uit Hedel o.l.v. Kobus Verheij en de fanfare uit Aalst o.l.v. Wolbert Baars maakt het programma compleet.

Een lenteachtig en compact concert, zodat er nog voldoende tijd blijft om gezellig na te praten. Laat je verrassen!