Welkom bij het 49e Nieuwjaarsconcert Noten op de Noen en Nieuwjaarsbijeenkomst

Harmonie Kunst Adelt – zondag 19 januari 2020 – 12.15 uur

Het wordt het 49e Nieuwjaarsconcert in de Concertcyclus Noten op de Noen Elke 3e zondag van de maand is de sfeervolle Oude Kerk het podium voor muziek in allerlei genres. Vaak beroepsmusici met muziek van hoge kwaliteit. Kunst Adelt voelt zich dan ook vereerd om elk jaar te gast te mogen zijn om het nieuwe muzikale jaar te openen. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Van harte welkom.

Het programma bevat naast het concoursprogramma, dat op 24 november jl. in Veldhoven is uitgevoerd, ook enkele duetten al dan niet met begeleiding van het harmonieorkest dat onder leiding staat van dirigent Alphons van Stenis. Bijzonder is het optreden van de 10-jarige violist Hana van Heijst, die de solo’s in The Story of Anne Frank speelt.

Het programma bevat:

To my Country
Bernard Zweers, arr. Johan de Meij

The Secret of ”The White Rose”
Otto M. Schwarz

Bloemenduet uit ”Lakme”
Leo Debiles
Duo dwarsfluit: Ellen Bastiaansen en Meike Traa

Despedia, ney rosauro
Duo voor Marimba (Do Klerx) en Piano (Ria Klerx)

The Story of Anne Frank
Otto M. Schwarz
Viool: Hana van Heijst

Berceuse
Alexander Ilyinski, arr. Alphons van Stenis

The Cream of Clapton
Arr. Ron Sebregts

Na afloop van het concert is iedereen van harte welkom voor de nieuwjaarsborrel in harmoniezaal De Notenkraker. Daar wordt nog wat gezellig nagepraat, onder het genot van een gratis kopje koffie met iets lekkers erbij om te proosten een nieuw muzikaal jaar. Ook de wand “Vrienden van Kunst Adelt” is te bewonderen. En als u daar ook op wilt komen staan kunt u even een bestuurslid aanspreken. Bedrijven met een logo ondersteunen Kunst Adelt met € 75,- per jaar, een naamsvermelding levert de harmonie € 50,-  op. Kijk ook eens op de vernieuwde website: www.harmoniekunstadelt.nl waar u uitgebreide informatie kunt vinden over onze activiteiten, programma en organisatie.